Als we samen gaan kamperen.

Als we samen gaan kamperen naar het bos of naar de hei... Bij kamperen hoort kampvuur, bij kampvuur hoort een gitaar. De papa van Illa-Fee kwam gitaar spelen voor de twee klassen. Wat genoten onze kleuters van dat gezellig moment! Dankjewel!

Deze week was het zover, de opening van onze camping. Het was een supergezellig toonmoment van onze kampdans en ook de meisjes gaven het beste van zichzelf met hun optreden. De ax van de pauw stond deze week vooral in de kijker. We vierden ook nog feest voor Sky en Alexander hun verjaardag.  Hiep hiep hoera! Volgende week vieren we nog onze laatste jarige van het schooljaar. We maken er deze laatste week nog een super-onvergetelijk-fantastisch leuke week van want dit staat er allemaal op de planning:

Maandag is het verwendag met bieba en loeba!
Dinsdag eten we frietjes in de klas.
Woensdag schuiven we al een keer door naar de klas en de juf van volgend schooljaar, wat spannend!
Woensdagavond krijgen onze oudste kleuters hun diploma-hoedje!
Vrijdag sluiten we af met een ijsje.

De laatste week gaan we samen nog genieten van elkaar, van de klas, van de juf en van nog vele fijne spelletjes! Alle voorbereidende spelletjes voor het eerste leerjaar zijn afgerond. Onze blauwtjes zijn meer dan klaar voor de overstap naar het eerste leerjaar. Na het toneel van de koning deze week en het oefenen van de schrijfpatronen hoeven we enkel nog goed te spelen en te genieten in de vakantie.

Fijn weekend,
Juf Marijke en juf Sara