Welkom terug!

Welkom terug!

Hallo mama's en papa's,

Joepie, wat een blij weerzien met mjin vriendjes!

Knuffels, zoentjes, babbeltjes, heel veel babbeltjes, nog meer babbeltjes, onze mondjes stonden niet stil.

Zoveel dingen te vertellen tegen de juf en tegen elkaar. Leuk om weer terug te zijn.

En... nog leuk nieuws: 2 nieuwe vriendjes in onze klas! Een hele dikke welkom aan Liene en Noa. Deze twee vriendinnetjes hebben hun eerste week er al opzitten en wat deden ze het goed! Super trotse juf.

Wat deden we nog deze week?

  • Brrr, wat was het koud deze week. We zagen het ijs op de speelplaats en we voelden het ook in de klas. We schilderden met ijsblokjes. 'Juf, het prikt aan mijn handjes', en of dat het koud was.
  • We wisselden een keer van klas met juf Karin om de hoeken daar te verkennen met de veiligheid van de juf erbij.
  • We kregen een super grote doos waar we heel nieuwsgierig naar waren. Meten, rekenen, erover piepen, doos in elkaar steken, allemaal erin, verstoppen, uitpakken als cadeautje, treintje rijden, ... 1 doos = oneindig veel speelplezier.
  • We lieten onze knutseltalenten weer zien: kronen, ooglapjes, ...
  • We hielden een muziekdag. Noa bracht een cd mee waar we leuk op dansten en zongen. Natuurlijk eerst rolletjes maken als microfoon. Slimmeriken in mijn klas.

Buiten dit alles begon ook de fluoweek. Vroeger donker, later licht... Zichtbaarheid is super belangrijk! We stonden er even bij stil met alle klassen. Ook kregen we een spaarkaart. Voor elk kindje dat een fluohesje aanheeft kleurden we een Juleske. Per volle spaarkaart krijgen we een spaakkraal dat we kunnen bevestigen aan het wiel in de wissel. Wij verzamelden er al wel wat. Doen jullie volgende week ook nog mee?

Fijn weekend!

Juf Melancka

Op zoek: Anna uit onze klas is haar brooddoos al een tijdje kwijt. Het gaat om een roze brooddoos van Sistema, met handige vakjes. Heeft iemand ze per ongeluk mee naar huis genomen?

Oproep: Heeft iemand thuis nog oude broekjes/broekkousjes of rokjes waar hij niets meer mee doet? We zijn er heel blij mee als er een ongelukje gebeurt.