Hoera, we zijn er weer!

Hoera, we zijn er weer!

Hallo mama's en papa's,

Een nieuw jaar, we vliegen er weer in!

Hopelijk denkt de zon er ook zo over...

We openden onze week met twee leuke nieuwsjes:

  • We verwelkomden twee nieuwe vrienden: Mil en Kobe. Deze hebben er hun eerste weekje al opzitten. Welkom in onze klas lieve vriendjes. En ook weer een super trotse juf: er werd gebeverd en gezorgd voor deze vrienden, zo fijn om te zien.
  • En... Hieperdepiep hoera! Onze Tijl werd in de vakantie 3 jaar. Proficiat grote kerel. De week openen met feest, leuk leuk leuk.

Verder namen we deze week de tijd om te luisteren naar elkaars verhalen, de klas terug te ontdekken, het nieuwe materiaal te leren kennen en tijd te maken voor elkaar.

Werd het een super gezellige week met veel leuke babbels en lieve knuffels.

Zo leuk om te zien dat wij dikke vrienden zijn in de klas. Elkaar opzoeken, helpen, samen delen, ideeën uitwisselen, zorgen voor elkaar, ... TE veel hartverwarmende momenten om op te noemen.

Fijn weekend!

Juf Melancka

Oproep: Volgende week leren we wat meer over de tegenstelling warm-koud. Hebben jullie thuis warme spulletjes of koude zijn deze altijd welkom.

Fluoactie: Nu vrijdag, 19 januari, is het fluodag. We nemen die dag een fluotastische foto met de hele klas. Als jullie thuis leuke fluospulletjes hebben mag je deze altijd meenemen/aangeven met je kind.