Herfstig bos

Herfstig bos

Hallo mama's en papa's,

Blaadjes op de grond, kastanjes in onze zakken, eikels tentoongesteld, stokken in onze kastjes, ...

Zoveel leuk natuurmateriaal te vinden, het kan niet anders dan herfst zijn. Tijd om al deze schatjes te verzamelen. Donderdag gingen we super gezellig op uitstap naar het bos. Emmers en zakjes mee, onze speurneuzenogen in en zoeken maar. Vonden we super leuke dingen en plots... Spring - spring - spring, een kikker die even naar ons kwam kijken. Leuke verrassing! Ook zagen we super veel paddenstoelen. Vonden mijn vriendjes dit wel echt heel indrukwekkend...

De rest van de week vulden de kleuters zelf in: een spelletje spelen dat Lucas meebracht, verfborstels boven om te schilderen, rietjes uit de kast om te knippen, een nieuwe garage in de autohoek, verrekijkers uit rolletjes, krokodillen maken uit een eierdoos, ... Zoveel rijke ideeën komen er uit die lieve hoofdjes. Ook begonnen we al te knutselen en frutselen aan het grootoudercadeau.

Kort bordje, meer tijd om jullie kapoen te knuffelen.

Wens ik jullie een heel fijn weekend!

Juf Melancka

Herinnering: Nu woensdag, 18 oktober, is het pedagogische studiedag en vrijaf voor alle kindjes.

Weetje: Het witte A5-kaftje, dat jullie thuis hebben, willen we nog graag gebruiken als verzamelmapje voor alle liedjes en versjes die we in de klas leren. Liedjes en versjes gaan met de post mee naar huis, thuis kan je ze dan in het witte kaftje bewaren en er vervolgens met je kind in snuisteren, samen zingen, … Steek het mapje dus niet te ver weg, volgende week krijgen jullie het voorblaadje mee.