Een weekje allerlei

Een weekje allerlei

Hallo mama's en papa's, 

Een weekje allerlei, kleine gezellige momentjes, fijne kleuters met ondernemingszin, ... 

Met als 'grootste allerlei:' vliegtuigjes! 

Deze week waren we helemaal in de ban van vliegtuigjes plooien en rond vliegen. We probeerden met het vliegtuigje over de vlaggenlijn te vliegen, tussen de spijlen van het klimrek, over ons juf haar hoofd, over een rij kleuters, ... De vliegtuigjes lokten mooie spelmomenten uit! We trokken naar buiten om een goede aanloop te kunnen nemen en een vrije val te kunnen ervaren. Super leuk! 

Verder was onze 'hometrainer' ook gemaakt: joepie! Trappen op de trappers van de fiets, er staat altijd een lange rij kleuters aan te schuiven aan de fiets.

Ook... Kregen we als jongste stamgroep nieuwe fietsjes voor in de wissel! Fijne verrassing om de week te openen. Deze fietsen vinden we helemaal toppie! 

Vorige week bracht ik het beverbord aan. Elke kleuter kiest op maandag zijn eigen 'opruimhoek'. Die week zijn ze verantwoordelijk voor het opruimen van deze hoek.

Verder nog leuke kringmomenten, kleine spelletjes, raadselopdrachtjes, een gezelschapsspel spelen, schilderen als we zin hebben, een masker komen knutselen, opendeurtje, de jarige in de kijker zetten met Bieba en Loeba,... 

Kortom: het was weer een fijne week!!

Wens ik jullie een fijn weekend.

Juf Melancka

Oproep: Nu woensdag, 7 februari, gaan we met onze kleuters naar het toneel. Wij zoeken nog enkele 'stapouders' die zin hebben om met ons heen en terug te wandelen naar het toneel. 

Dinsdag: Dinsdag is het dikke truiendag.

Carnaval: Vrijdag, 9 februari, vieren we carnaval. Die dag mogen mijn vriendjes verkleed naar school komen. Hopelijk herken ik iedereen nog. 

T-shirt: Denken jullie nog een keer aan het verjaardags T-shirt? Dankjewel!