Zonnige herfstdagen

Deze week zonder de het toneel van vorige week nog na.

De kinderen waren nog erg in de ban van het toneel dat enkele klasgenoten vorige week opvoeden, samen met de klas van juf Martien.

Erwerden heel wat zwaarden geknutseld en duellen gevoerd. Omdat het erg leeft bij de kleuters, gaan we de volgende weken rond ridders en kastelen werken. Boeken of materialen die bij dit thema passen, zijn zeker welkom als ze door alle kinderen gebruikt mogen worden.

Verder hebben we heel wat geruimd deze week en hebben we ook een voederkrans voor vogels gemaakt, dankzij Mees, die hiervoor materiaal meebracht.

Op vrijdag was Lien jarig en dit hebben we goed gevierd.

We hebben ook al wat aan onze knutsels gewerkt voor de grootouders. Denken jullie nog aan een foto hiervoor? (Foto van grootouders, elk paar, mag met of zonder kleinkind, mag een kopie of afdruk zijn, er gaat mee geknutseld worden).