Zie ginds komt de...postbode

Wat een leuke week hebben wij gehad!

We hebben deze week verder rond de post gewerkt en we hebben ook afgeteld naar de komst van Sint en Piet.

In de gang hebben we een heus postsorteercentrum en postkantoor gemaakt. Er werden tussen alle klassen al heel wat brieven uitgewisseld.

Elke dag hebben we een stukje van onze aftelkalender afgeknipt: op maandag inpakpiet, dinsdag bakpiet, woensdag Poetspiet, donderdag Rijmpiet en vrijdag de mijter.

We speelden ook op het Delta-pleintje in de wissel, waar ons zelfgemaakt huisje staat.

Op zondag was Haroen jarig, hem vierden we op maandag en Mees was dinsdag jarig. Deze grote jongens mochten al 5 kaarsjes uitblazen.

Volgende week tellen we verder af en op dinsdag zetten we onze turnpantoffel klaar. Hiervoor mag je kind een klontje suiker, wortel,... meebrengen.

Er zijn heel wat vriendenboeken in de omloop in onze klas, we spreken af dat we ze op vriendjesdagen met een vriendje meegeven, dus 1 keer per week.

Tijdens de warmste week (laatste week voor de kerstvakantie) worden er heel wat initiatieven genomen, ook door onze kinder- en leerlingenraad. Hiervoor zijn ze op zoek naar allerhande kleine dozen om iets in te verpakken vb kinderschoendozen, doos van koekjes, doos van deegwaren,... We verzamelen graag mee.

Fijn weekend!