Joppe en Lucas maken de website

We hebben al een leuke eerste week achter de rug.

Joppe en Lucas zijn onze reporters deze week en maken nu met de juf de website en hebben met de tablet de foto's getrokken.

Op maandag kozen we onze symbooltjes.

Op dinsdag vierden we de verjaardag van Kato en mochten we fietsen.

Op woensdag leerden we een spel met een grappige naam "Jakkiebak kippenkak", wat iedereen heel grappig vond.

Op donderdag gingen we turnen met juf Det en deden we yoga met het sportaapje.

Vandaag gaan we ook nog turnen en dan is het al weekend.

We zijn ook twee keer naar een toneeltje gaan kijken samen met de kinderen van juf Martien en juf Karin. Daarin leerden we de regels en afspraken van onze hoeken en de hoeken in hun klas.

We leerden ook twee leuke liedjes "terug naar school" en "een nieuwe boekentas".

Vanaf volgende week komen onze oudste klasvrienden, die al een keertje in een oudste stamgroep zaten, langs de poort binnen en blijven zij op de speelplaats tot de bel gaat. Onze jongste vriendjes mogen nog tot aan de herfstvakantie in de klas komen vanaf 8u35.

Fijn weekend!

Reporters Joppe, Lucas en juf Jolien