Hmmm wat een lekkere verrassing

Vandaag stond er voor het eerst een nieuw pictogram op onze weekkalender.

'Juf het is een cadeautje, krijgen wij allemaal een cadeautje?' Gho dat zouden ze wel fijn vinden maar het was toch wel iets anders. Een leuke verrasiing maar wat dat was nog eventjes geheim. Al snel begonnen ze te fantaseren over wat het allemaal kon zijn. Mees hoopte op een grote lekere chocoladetaart, Gaëlle dacht aan een aardbeientaart en Sus dacht dat we ofwel op sportdag gingen of op schoolreis. Allemaal heel leuke verrassingen maar het was toch net iets anders.

Na de boterhammen zat iedereen vol spanning te wachten op de verrassing. En toen hoorden we het geklop van verlossing. Alle kindjes van juf Martien en natuurlijk juf Mrtien zelf kwamen onze klas binnen met ...
een twee grote lekkere appelcakes. hmmm wat zagen ze er lekker uit.

We namen onze dekens mee en wandelden naar buiten waar we lekker op het grasveld gingen picknicken. Na het smullen vormden er allemaal groepjes die één voor één allerlei leuke spelletjes speelden. Het was heerlijk om te zien hoe twee klassen samen vrienden werden en met elkaar speelden.

Samen met juf Martien speelden we nog schipper mag ik over varen. En wat hebben ze ons laten lopen! lopen was spurten geworden met heel wat schijnbewegingen. Wat is het toch leuk om juffen soms te foppen. Uiteindelijk waren er nog twee kleuters over en konden zichzelf de winnaars van het spel noemen. Maar wees eerlijk eigenlijk kunnen wij ons allemaal winnaars noemen want met zo'n grote vriendenklas kan je niet verliezen.

Dankjewel vriendjes en juf Martien voor de heerlijke appelcake en alle vriendschap die we krijgen.