Gezelligheid troef

Deze week maakten we het extra gezellig in onze klas.

We hebben samen de kerstboom gezet en de kinderen maakten zelf dingen om hem te versieren.

We maakten kennis met de figuren in de kerststal en het kerstverhaal. We maakten tijd om de betekenis van Kerstmis uit te leggen.

Jana was jarig en dat hebben we goed gevierd, in het licht van onze knappe kerstboom.

Ook werkten we volop aan onze nieuwjaarsbrief. Elke kleuter mocht in ons nieuwjaarsbrievenwinkeltje zijn of haar nieuwjaarsbrieven helemaal zelf kiezen. Sommigen kozen allemaal verschillende, anderen kozen dan weer allemaal dezelfde. We vonden het fijn om te zien dat niet iedereen dezelfde brieven mooi vond en toonden respect voor elkaars mening.

Het 5de leerjaar speelde deze week ook poppenkast voor ons. De kinderen waren erg onder de indruk en geïnspireerd, er werden meteen in onze poppenkast wat toneeltjes opgevoerd.

Graag willen we vragen om reservekledij mee te geven met jouw kleuter. Dit kan in de boekentas zitten of in een apart zakje aan hun kapstok hangen. Door het slechte weer zitten we wat door onze voorraad heen. Elk kind is uniek en het is niet altijd gemakkelijk om voor ieders kledingmaat wat leuks te voorzien. Hiervoor deze oproep.

Fijn weekend!