Een zelfgemaakt toneel

De herfst is nog steeds in de klas aanwezig, elke dag heeft iemand nog wel een mooieherfstschat bij.

Ondanks de herfst toch nog leeft in onze klas,  fladderde deze week iets nieuws rond in onze klassen. Het was niet één dingetje maar wel zeven. Zeven lieve glitterelfjes fladderde rond in onze klas. Zij waren opzoek naar stoere ridders die een boze draak konden verslaan. Vanuit hun fantasie werd er een mooi toneel verzonnen die wij op donderdag mochten bekijken. We hadden het natuurlijk ook gefilmd zodat onze lieve elfjes en stoere ridder zichzelf volgende week eens kunnen bewonderen op het digibord.

Ondanks er veel geknutseld werd voor het toneel kwamen er nog veel andere dingen aanbod. Zo speelden we een rijmspel en kwam er een rijmrobot op bezoek. We bouden huisjes van tekken en kleine boomstammen voor de kabouters en dansten lekker de drakenendans. Kortom plezier gegarandeerd!

Wist je ditjes en datjes

• Op donderdag was Nomi jarig ze werd vier jaar. Dit hebben we natuurlijk gevierd. Het was een leuk feestje.
  • Op woensdag 25 oktober is het grootoudersdag en mogen de grootouders samen met hun kapoentje in de klassen komen spelen. Natuurlijk willen we hen extra verwennen met een leuk cadeautje maar hier hebben we jullie hulp voor nodig. Graag zouden we graag een foto hebben waar de grootouders (elk paar apart) opstaan met eventueel hun kleinkind erbij.

Ik wens jullie een fijn weekend en tot maandag