Een blij weerzien!

Wat was het leuk om terug samen in de klas te zijn.

We hebben volop genoten van elkaars gezelschap deze week. Er werd heel wat bijgebabbeld en verteld over elkaars belevenissen in de vakantie.

Er werden heel wat spelletjes gespeeld, gezellig samen.

Onze beweeghoek kreeg een trampoline, die de hele dag bezet is. Wat zijn we er blij mee!

Elke 14 dagen zijn er 2 klasvriendjes verantwoordelijk voor onze winkel in de gang. Deze week zijn dat Sebe en Sus. Zij toveren hem om in een bakker.

Ons magneetbord werd ook in gebruik genomen. Elke kleuter heeft een eigen strook en een eigen magneetje. Ze hangen het magneetje in de hoek waar ze gaan spelen. Dit is een voorloper van het contractwerk in de lagere school. De kinderen leren zo om na te denken over hun keuze van hoek en leren werken met een matrix (soort van van tabel).

Voortaan turnen wij op maandagochtend in plaats van dinsdagochtend. Zo zijn we meteen opgewarmd voor een leuke week.

Graag nodigen we ook via deze weg alle ouders uit van de kinderen die volgend schooljaar naar het 1ste leerjaar gaan op dinsdag 6 februari om 20u voor een infomoment rond de kamelenkrant.