1, 2, 3... Lachen

1, 2, 3... Lachen

Deze week hebben we onze beste lach (en sommigen ook hun beste kleren) bovengehaald; de klasfoto werd genomen. 

Jammer genoeg waren er 2 klasvriendjes ziek, maar we maken zeker nog een foto van onze volledige klas.

De twee eerste weken zijn we telkens gestart met het vieren van de jarigen: vorige week waren dat Gaëlle en Sus, deze week Seb en Alina. We vieren dan feest met liedjes en letterkoekjes. Ook wordt de jarige door de klasvriendjes geïnterviewd in het verjaardagsjournaal.

Onze Timmerhoek is vaak druk bezet, waardoor onze voorraad hout snel op is. Moest je thuis wat hout hebben liggen, dat door kleuterhanden gebruikt kan worden om te timmeren, is het meer dan welkom in onze klas.

Nog enkele praktische zaken:

  • Wie graag een kaartje heeft van de Vlinder, om aan de boekentas te hangen, deze hangen aan onze klasdeur en mag je vrij meenemen
  • Kom je graag eens een spelletje spelen in onze klas? Mag je het moment waarop je kan aan onze juffen doorgeven en ben je zeker welkom!
  • Onze grootste klasvriendjes, die volgend schooljaar naar het 1ste leerjaar gaan, komen elke ochtend binnen langs de poort van de zandbak. Tot aan de herfstvakantie zijn onze jongste klasvriendjes 's morgens welkom in de klas. Op maandag en vrijdag komen we allemaal langs de poort en staat onze juf ons daar op te wachten