Sapperdeflap, wat zijn wij KNAP!

Sapperdeflap, wat zijn wij KNAP!

Spiegeltje spiegeltje aan de wand

 Wie is het mooiste van het land

Spiegeltje spiegeltje lachen maar

Klik de foto die is klaar

Jaja donderdag was het zover. We trokken onze leukste kleren aan en lieten onze mooiste lach zien. Heel de week hadden onze vriendjes zich voorbereid op dit moment.

De kleding in ons poppenhuis werd nonstop gedragen en erontstond zelfs een kapsalon in onze klas. Want ja iedereen wil er toch mooi uitzien en zeker als je op de foto moet. Haren werden geborsteld, gestijld, er werden krullers in de haren gezet en zelfs juf Britt liep met enkele mooie vlechten rond op school.

Iedereen zag er nog knapper uit dan anders en dat hadden Julie, Olivia en Laurien opgemerkt en wilden hier iets meedoen. Ze legden hun drie knappe kopjes bij elkaar en er ontstond een super duper knap idee. Ze bogonnen te meten, te timmeren, te schilderen en hop hun knappe creatie was klaar. Ze hadden net zoals de fotograaf een camera om al die mooie snoetjes vast te leggen.  Wat hadden we plezier!

 

Wist je ditjes en datjes:

  • Zoals je al wel kan lezen word onze timmerhoek goed gebruikt en worden er prachtige creaties gemaakt. We willen dit het ganse jaar blijven stimuleren maar daar hebben we natuurlijk hout voor nodig. Dus heb je houtstukjes over of niet meer nodig? Wij ontvangen het met open armen en al onze vriendjes van Piet Parkiet en Tuur Natuur kijken er alvast naaruit om nog mooie en creatieve creaties te maken. Alvast bedankt!
  • Deze week hadden we ook een klasdiertje in onze klas. Het was groen, het had zes poten en het was groen. En nee hoor het was geen dino :) Het was een levende sprinkhaan! wat keken onze vriendjes vol verwondering en vol vreugde naar dit mooi insectje.

 

Wij wensen jullie een heel fijn weekend!

Juf Lien en juf Britt