Een overhoopje in onze klas

Wat was dat allemaal in onze klas???

Zwarte handen, stoelen omver, banken op elkaar en onderste boven,...

Ja hoor! Op dinsdagnacht waren de zwarte pieten onze kapoenen van Piet Parkiet ook niet vergeten! Onze klas was echt een boeltje! We hadden veel opruimwerk maar genoten terwijl van zoete koekjes mmm... en nadien tijd om eens te bekijken wat ze allemaal gebracht hadden.
Dierenattributen voor in onze poppenkamer: handschoenen van drie soorten dieren, konijnen - poezen- honden oortjes, een eetbakje, een kussen om op te liggen, een leiband,... Ook nog kinetisch zand, heerlijk om mee te bouwen, te kneden,... Voor in onze timmertafel een echte zaag, nu kunnen we pas echt aan de slag!
Tuut tuuut pas op daar komt de auto van de post. Niet met postbode Stef er in deze keer, maar met Sinterklaas en zwarte piet! Het feest kon beginnen! Sint had wel een probleem, zijn staf was weg... daar kwam postpiet al aangelopen en in die grote doos...was er nog een Piet verstopt, die had de staf van de Sint. Een fopje gedaan!
Nadien konden we met ons klasje op bezoek bij de Sint: liedjes zingen, gezellig samen zijn, nog een cadeautje ontvangen en...vele kusjes van zwarte Piet!
Ook kwam die voormiddag ons Imke een bezoekje brengen aan onze klas. Heel fijn om haar weer even bij onze klasgroep te hebben. Hopelijk is ze snel weer beter om leuke herinneringen mee te maken!

We gingen ook al van start met onze nieuwjaarsbrieven. Zelf omlijnen en uitknippen, dan de verschillende technieken nog. We weten nog wat ons te doen staat deze laatste weken maar..jullie zien onze wasplannen pas 1 januari 2018

Juf Britt was ook jarig op donderdag, we gingen naar haar ander klasje en aten samen lekkere pannenkoeken en dronken kinderchampagne. HIP HIP HIP HOERAAAAA Unieke belevenis!!

Volgende 2 laatste weken Kerstgebruis..Nieuwjaarsgebruis

Klasupdate: Juf Britt en ik kunnen nog geen afscheid nemen van elkaar. Ze blijft zeker nog in ons klasje tot aan de Paasvakantie. Joepieeee!!!

Fijn weekend,
liefs