Een kijkje in een echt restaurant

Hoi lieve mama's, papa's en ...

Het is bijna zover! Nog twee nachtjes slapen en onze kapoenen mogen eens een kijkje gaan nemen en zelfs meedraaien in een echt restaurant. We zijn super nieuwsgierig en heel enthousiast en kunnen haast niet wachten. 

Om daar te geraken  hadden we wel enkele auto's nodig en er zijn al enkele (groot)ouders die voor ons al willen rijden en dar wil ik jullie nu al heel erg voor bedanken. Maar heb jij nog tijd mag je zeker nog meerijden.

Ik wil jullie eventjes wat praktische info meegeven zodat jullie natuurlijk op de hoogte zijn.

  • Wij gaan naar het restaurant 'Puur' het adres van dit restaurant is Heizijde 99, 2300 Turnhout.
  • Om 10u30 zouden wij graag vertrekken richting de Puur, dus je mag al vijf minuutjes vroeger naar de klas komen. Zo kunnen we snel vertrekken als de kleuters van de speeltijd terug naar de klas komen.
  • Graag zouden we terug om 13u in het restaurant terug worden opgehaald zodat we alle leuke ervaringen aan jullie kunnen vertellen.
  • De kleuters moeten geen brooddoos meebrengen aangezien we samen met de mensen van het restaurant iets lekkers gaan maken om te smullen en het daar ook mogen opeten.

Ben je benieuwd naar onze ervaringen kom dan zeker dit weekend nog eens een kijkje nemen op onze klaspagina voor alle foto's (en vergeet zeker niet de klaspagina van Tuur Natuur te bekijken).