Welkom in Maud Zonnewoud

Het startschot is gegeven! We zijn er weer ingevlogen!

Het was best wel even wennen: een nieuwe klas, een nieuwe juf, nieuwe vriendjes, … voor sommige zelfs een heel nieuw begin. De ene kleuter huppelde binnen, de andere was nog een beetje terughoudend en pinkte soms een traantje weg.

Na het zingen van liedjes, lezen van een verhaaltje of heerlijk knuffelen bij de juf waren de traantjes al snel weggetoverd. We speelden in de klas en ontdekken wat daar allemaal te beleven valt.

Maar ook de deur van juf Lore stond al elke dag open. We konden in beide klassen volop op ontdekking gaan. De juffen speelden mee en zo leerden we al een heel aantal regels en afspraken van de klas.

Kortom, we hebben super leuke start gemaakt. Wat een heerlijke lieve schatjes heb ik mogen verwelkomen!

Tot volgende week!

Juf Elyne

Nog enkele wist-je-datjes:

• We op donderdag en vrijdag turnen hebben? Op donderdag van juf Det en meester Bram. Op vrijdag van juf Det.

• We elke week één keer mogen fietsen op de speelplaats? Dit op donderdagnamiddag.

• Het witte kaftje thuis gelaten mag worden. We maken zelf iets waar je de liedjes en versjes kunt verzamelen.

• Je elke week via deze weg wat meer te weten komt over het reilen en zeilen in onze klas.

Oproep:

• Wanneer we jarig zijn, krijgen we als cadeau een T-shirt waar ons symbool is geschilderd. Wil je voor 30/9 een effe wit T-shirt binnen brengen? Alvast bedankt!

Belangrijke data:

• dinsdag 12/9: klasfoto's (bij te slecht weer wordt het een weekje uitgesteld)
  • woensdag 25/10: grootouderdag