Mijn lijfje

Mijn lijfje

Pim Pam Peus… tik eens op mijn neus.

Deze week was juf Cheyenne bij ons in de klas. Ze had voor ons allerlei leuke activiteitjes en spelletjes bij rond ‘het gezicht’. Als alles goed is, weten we nu waar we onze oren, neus, lippen, wenkbrauwen en wimpers kunnen vinden…

Wat was het ook fijn om op maandagochtend onze werkman te zien binnenwandelen met onze acht gloednieuwe loopfietsjes en een handig fietsenrek. We hebben er deze week al veel plezier aan beleefd!

Een korte vooruitblik:

• Maandag: een gewone dag in onze klas

Dinsdag: DIKKE truien dag. De verwarming gaat wat lager. We belichten die dag nog eens extra de zorg voor onze natuur.

Woensdag: we gaan naar het theater met de jongste stamgroep.

• Donderdag: een gewone dag in onze klas

Vrijdag: CARNAVAL! Je mag verkleed naar school komen! Voorzie je alles goed van naam? Ook de gewone kleertjes mogen meegegeven worden zodat we kunnen wisselen wanneer je kleuter zijn/haar kostuum niet meer zo prettig vindt om te dragen.

Dat beloofd nog een fijne week te worden voor we van een weekje krokusvakantie kunnen genieten.

Maar eerst,

Fijn weekend!

Juf Elyne

OPROEP:

1) Juf Lore is opzoek naar een badpak en een badjas voor in de poppenhoek. Hebben jullie thuis toevallig eentje liggen dat niet meer gebruikt wordt? Wij zijn er heel blij mee!

2) Op woensdag stappen we naar de Djoelen voor het toneel. Om onze uitstap veilig te laten verlopen, ben ik nog opzoek naar (groot)ouders die mee willen/kunnen stappen. Geef je even een seintje als je dit zou willen doen? Het zou rond +/- 9u30 vertrekken zijn. Alvast hartelijk bedankt!