Fijn weerzien

Welkom Lars en Liam!

Maandag ontvingen we twee dappere kereltjes in onze klas. Liam en Lars voelden zich al snel thuis.

Ook onze andere vriendjes van Maud Zonnewoud moesten op maandag nog even ontdooien. Terug het schoolritme, de regels en afspraken opfrissen, onze vriendjes (her)ontdekken,….

Maar al gauw zaten we weer ‘back on track’ en beleefden we een fijne week in onze klas!

WIST-JE-DAT:

- Onze klas nu bestaat uit 20 kleuters? Netjes verdeeld in 10 meisjes en 10 jongens.

- Juf Det terug is? En dat vinden we geweldig!

- We in de maanden januari en februari geen jarige hebben in onze klas. (met uitzondering van onze juf  )

- Het vrijdag 19/1 FLUODAG is! Elke klas maakt die dag zo’n FLUOTASTISCH mogelijk foto. Komen jullie zo fluo mogelijk naar school!? Dat zou echt oogverblindend zijn.

- Je ook zeker eens een kijkje mag nemen bij de klaspagina van Katrijn Tamboerijn? Sinds na de vakantie staat onze deur al vanaf 9u15 openen (en hoeven we niet meer te wachten tot na de speeltijd).

Fijn weekend!

Juf Elyne