De 'open-deurtjes'-week

De 'open-deurtjes'-week

Een week waar we, nog meer als anders, onze deur openzetten...

Onze deur ging open op:

- maandag: De klasdeur stond open. Net zoals andere dagen, speelden we in de klas van juf Lore en ook in de eigen klas. Juf Aline had een fijn herfstspel meegebracht. De kleuren van de herfst konden we al goed benoemen. Wat was het fijn om de blaadjes in en uit de boom te halen.

- dinsdag: Na de middag stonden ALLE klasdeuren open! vandaag was het GROOT-opendeurtje. De meeste kleuters vinden al aardig hun weg naar de andere klassen. Nu mogen ze ook de trap op en eens boven in de klassen gaan kijken of naar buiten en de klasjes verder weg gaan verkennen. Het is mooi om te zien hoe ze opzoek gaan naar vriendjes of juf van vorig jaar. Onze kleine ontdekkingsreizigers genieten daar duidelijk van!

- woensdag: onze deuren stonden helemaal open voor al die lieve grootouders! We hebben er lang naar uitgekeken dat oma en opa, moeke en vake, meme en opie op bezoek kwamen. We lieten met veel trots onze klas zien. Het was hartverwarmend om al die liefdevolle en trotse blikken te zien. De grootouders naar hun hartendiefjes maar ook omgekeerd!

Na een vrolijk lied en een kleine attentie, moesten we jammer genoeg afscheid nemen. Dat viel voor sommige wat zwaar.

Er werden hele mooie foto's getrokken die dag. Ga zeker eens een kijkje nemen onder de rubriek 'in beeld'.

Een dikke dank je wel aan al die lieve grootouders. Want jullie staan altijd klaar, jullie zijn echt in topVORM! Dat hebben we kunnen zien.

- donderdag: we sloten even onze eigen klasdeur om dan de grote schoolpoort open te doen. We trokken met alle jongste klasgroepen naar het Hekselienpad. Ook dit was weer heerlijk genieten. Het speuren naar herfstschatten, het zoeken van kleine Hekselientjes, over bruggetjes lopen, picknicken in het heksenhuisje, ...

Zeer dikke duimen voor al die knappe stappertjes! Dat hebben ze echt ongelooflijk gedaan!

- vrijdag: we sloten rustig af. Het was een zeer leuke maar ook best vermoeiende week geweest. We sluiten nu even voor een weekje onze deur. Maar na de vakantie gaat die weer ver open. We verwelkomen dan vier nieuwe vriendjes. Spannend!

 

Een welverdiende en deugddoende vakantie gewenst!

Veel liefs voor al jullie kleine patatjes.

Dikke kus,

Juf Elyne