Bonte kleuren carnaval

Bonte kleuren carnaval

gekke week

gekke kleuters

gekke dag

Hier een kleine terugblik...

Dikke truiendag

We hadden dinsdag de verwarming een graadje minder gezet. We hadden lekkere warme truien aan dus de kou kon ons niet deren. Toch namen we de proef op de soms. We gingen daadwerkelijk eens aan onze verwarming voelen. En jawel hoor, ze voelden kouder aan. Joepie! We waren die dag echt super knappe klimaatmaatjes!

 

Naar het toneel

Woensdag gingen we op pad. Met alle jongste stamgroepen gingen we naar het toneel van Jules! Samen met Jules beleefden we een super fijne tijd. We mochten mee zingen, dansen en springen. Jules was goed uitgeslapen en wilden heel graag een toren bouwen. Jules klom ook op z’n blokkentoren maar oh nee, daar viel hij BOEM naar beneden! Jules had veel verdriet en kreeg een pleister op zijn knie. Het verdriet was gelukkig snel voorbij. Jules wilde buiten gaan spelen met de bal. Noémie en Kacper mochten meespelen! Plots begon het te regenen. Jules deed zijn regenjas en regenlaarsjes aan en ging in de regen spelen. Ook Lanthe mocht meedoen met Jules. Ze kreeg een mooie paraplu om mee door de regen te stappen.

Na al dat spelen, was Jules wel erg moe geworden. Jules ging slapen en we gaven hem allemaal nog een slaapwel-zoentje.

Onze kleuters waren de hele voorstelling zeer geboeid en reuze enthousiast. Wat hebben ze er van genoten! En wat hebben ze dat reuze knap gedaan!

 

Een stapelgekke donderdag

Donderdag maakten we er een knotsgekke dag van. We aten koek in de voormiddag en ons fruit in de namiddag. Onze kaartjes op de kalender stonden ondersteboven, onze stoelen stonden achterstevoren aan de tafel. Ook liepen we achteruit naar de toiletjes en zijwaarts naar de kruimel… In de namiddag wisselden de juffen van klas. Juf Lore kwam in onze klas een verhaaltje lezen en met ons spelen. En juf Elyne in de klas van Katrijn Tamboerijn.

Hihi dat vonden die kleine kapoenen allemaal wel zeer amusant!   

 

Een zeer fijne en deugddoende vakantie gewenst!

Juf Elyne

 

PS: Na de vakantie komt ons nieuwe vriendje Yassin mee in onze klas spelen!