Welkom Charlotte & Marit!!

Welkom Charlotte & Marit!!

Op maandag zijn er 2 super flinke meisjes gestart. Joepie jeuhjj!!

 Onze 14 andere kleuters stonden steeds paraat om Marit en Charlotte te helpen. Wat zijn het allemaal schatjes!

Deze week is Juf Diane geopereerd. Elke dag denken we aan haar. Veel beterschap Juf Diane. Dinsdagvoormiddag hebben we kennis gemaakt met Juf Lien. De komende weken zal juf Lien om de 14 dagen op dinsdagvoormiddag en elke donderdag en vrijdag aanwezig zijn. Zij werkt de andere dagen op een andere school.

Ook Sam had groot nieuws bij. Hij is GROTE broer geworden. Wat een fantastisch nieuws. Zijn broertje heet Kai en is geboren op 26 oktober.

Volgende week is het Heppie-week. We zetten de Ax van de schildpad centraal. We werken dan rond verlies, vriendschap, verhuis, afscheid, scheiding,…

Op maandag gaan we kijken naar een toneel ‘de vlinder van prinses Ling’. Het meest dierbare bezit van prinses Ling is haar vlinder. Ling zorgt er altijd voor dat haar vlinder binnen blijft, bang dat hij anders weg zal vliegen. Tot op een dag een dienstmeisje het raam open laat staan en haar prachtige vlinder verdwijnt. De prinses is ontroostbaar. Maar haar broertjes besluiten haar te helpen.

Oproep: Heeft iemand thuis nog oude broekjes/broekkousjes of rokjes waar hij niets meer mee doet? We zijn er heel blij mee als er een ongelukje gebeurt.