Wandelen op het Hekselienpad

We maakten een avontuurlijke wandeling door een mooi stukje natuur in Retie.

We sloten het thema herfst af met een fijne herfstwandeling. Hekselien nam ons mee op stap. We moesten gele en groene sterren volgen langs kronkelige paadjes, vele bruggetjes, moerasgebied, uitkijkplatform, ... een gezellig speelplekje. We picknickten er onze koek. Dank aan alle mama's, papa's en grootouders die met ons mee gingen.

Woensdag beleefden we een fijne dag met onze grootouders op school. Het was er gezellig druk. Onze kleuters konden samen met hen op verkenning gaan en meedoen aan verschillende activiteiten zoals: koekjes bakken, kroontjes maken, gezelschapsspelletjes spelen, blotevoetenpad, ... Foto's vind je op de schoolwebsite: in beeld.

Juf Diane gaan we spijtig een tijdje moeten missen wegens een medische ingreep, we verwachten haar na kerst terug. Juf Lien Van Den Akkerveken komt na de vakantie op donderdag, vrijdag en dinsdagvoormiddag om de 14 dagen in onze klas. Juf Karin is er dan op maandag, dinsdagvoormiddag om de 14 dagen, dinsdagnamiddag en woensdag in de klas. Het systeem is dan even anders. Er was een briefje voorzien hierrond, dit is blijven liggen.

Wij zien jullie graag na de vakantie terug. Vergeet de oudercontacten niet en breng je ingekleurde axenroos mee.

Na de vakantie starten we nog niet specifiek met een thema. We kijken wat jullie kinderen bezig houdt en pikken daar dan op in.

Fijne vakantie eerst voor iedereen!