Kabouters bij Korneel

Gezellig bij elkaar.

Er vertoefden regelmatig kabouters in onze klas

• We gingen op zoek naar kabouters en paddestoelen in onze schooltuin.
  • We stempelden herfstblaadjes
  • Onze ontdekbak met herfstvruchten werd verrijkt met buizen en keukenmateriaal zoals schuimspaan, pollepel, kookpot, ....: er werd heel wat geschept en gerold met eikels en kastanjes
  • We speelden met kaboutervingerpopjes
  • Kleuters konden zich verkleden als kabouter

Het kartonnen bordje dat jullie meekregen, kunnen jullie in het witte kleine kaftje doen, als voorblad. Als wij dan liedjes of versjes meegeven, kunnen jullie deze in het kaftje bewaren.

We willen graag een warme oproep doen voor twee dingen.

Volgende week woensdag verwelkomen we onze grootouders. In onze klas gaan we koekjes bakken. Het zou fijn zijn als we vele deegrollen hebben, om het deeg te kunnen uit rollen. Kunnen jullie er een meebrengen? Vergeet niet je naam er op te noteren.

Op donderdag 26 oktober zouden we het thema herfst graag afsluiten met een boswandeling in het Hekselien bos in Retie. We zouden hiervoor graag beroep doen op jullie als chauffeur. Wie kan met ons mee rijden? We vertrekken om 9 u en zijn tegen de middag terug. Geven jullie een seintje aan de juf? Alvast dank je wel! We duimen voor droog weer. Voorzie toch best een jas die een regenbuitje aan kan. Onze laarsjes zijn nog op school.