Juul op school en in de Djoelen

Juul op school en in de Djoelen

Woensdag zagen we Juul in de Djoelen. Hij verkleedde zich regelmatig: sportschoenen om te sporten, regenlaarzen en jas om buiten te spelen in de regen, pantoffels voor binnen, ... Sommige kleuters mochten zelfs meespelen met Juul. Dank aan onze begeleiders.

Onze verkleedkoffer werd deze week bovengehaald. Kleuters konden zich volop verkleden met maskers, rokjes, hakschoenen, hoedjes, .... Ze konden zich inleven in een andere figuur en zich  bekijken in de spiegel. Bij het verkleden komt heel wat zien naar zelfredzaamheid: schoenen aan en uit, zich uit en aankleden, beurt afwachten, elkaar helpen, .... niet lachen met elkaar. Je verkleden is gewoon eens gek doen.

In de turnzaal bereidden onze kleuters samen met meester Toon een show voor. Juf Diane mocht komen kijken. Wat deden zij dat goed!

In onze knutselhoek werkten we verder aan onze maskertjes en brilletjes, kleefden met confetti, kleefden gekke figuren door het combineren van hoofdjes, romp en benen.

Bij een carnavalslied imiteerden we verschillende personages: bewegen als een aap, brullen als een leeuw, gek doen als een clown, ...

Verder wensen wij jullie een fijne vakantie. Morgen verschijnen er nog wat carnavalfoto's van onze laatste dag.

Na de vakantie verwelkomen we Wouter. Dan zijn we met zijn 21.

Wij wensen jullie een fijne vakantie. 

Groetjes Juf Diane en Juf Karin